Zang- en wandelweek Viller 11-18 augustus

Zang- en wandelweek Viller

Aankomst zat. 11 augustus, vertrek zat. 18 aug.
DSC02553.JPGEen week om prettig te zingen met elkaar, afgewisseld met samen koken, wandelingen maken en gewoon in de tuin genieten van de rust.
We treden op voor onze familie en vrienden in Utrecht na de zomer in Zimihc, Bouwstraat, op zondagmiddag 23 september. Repetitie daarvoor vrijdagavond 21 september.

Repertoire :
Klassieke koormuziek en koormuziek met roots uit culturen
van de hele wereld, diverser dan divers. P1040443
Iedereen is welkom, veel ervaring en minder ervaring. Het programma wordt er op aangepast en er wordt voor gezorgd dat iedereen mee kan doen. Voor de gevorderde zangers gaan er extra ingewikkelde stukken mee….

 

P1040460Over de locatie:
Viller ( in de buurt van Metz) , Noord-Frankrijk.
Vijfeneenhalf uur rijden vanaf Utrecht.
Les Ateliers de Viller is een grote, recentelijk opgeknapte boerderij met een enorme moderne keuken, een grote tuin achter waar je naast zingen ook kunt kamperen, vuurtje stoken en andere onnutte zaken doen. Iedereen kan slapen in een twee- of éenpersoonskamer, of in een grotere kamer met meer als je wilt.
Of in je tent. Het is een heel sfeervolle locatie met prachtigep1040493wandelmogelijkheden en veel picknickweitjes.

Kijk op:  http://www.lesateliersdeviller.nl/

Kosten:Wanneer er twintig mensen meewillen kan dit voor € 230,- per persoon incl. verblijf op basis van meerpersoonskamer of tent en kosten Ines.P1040392
Meerprijs 1-persoonskamer € 30,- ( zeer beperkt beschikbaar).Hondje kan mee: neem dan een 1-persoonskamer of met z’n tweeën een kamer.
Daarbij komt nog je eten ( zelf samen koken) en de reis.
Het is fijn als je wilt car-poolen voor de reis; openbaar vervoer ter plekke is er niet.
Er wordt van iedereen verwacht te helpen met koken en corveetjes
te doen enzo. Het blijft een soort sportieve low-budget-reis. Aan het eind hoeven we niet schoon te maken. Er wordt ‘s morgens en ’s avonds gezongen. Eén dag trekken we uit om Metz of Nancy te bezoeken of die superlange wandeltocht te maken. Bij mooi weer kan er ook in een naburig meertje gezwommen worden.

Opgeven? ga naar inschrijfformulier