Zang- en wandelweek in Viller

Zang- en wandelweken Viller 2024

Week 1: aankomst zon. 11 aug., vertrek zon. 18 aug.
(vol)

Week 2: aankomst zon. 18 aug., vertrek zon. 25 aug.

 

Een week om fijn te zingen met elkaar, afgewisseld met samen koken, wandelingen maken en gewoon in de tuin genieten van de rust. Vrijdag- of zaterdagavond treden we op voor liefhebbers uit de omgeving. We vertrekken op zondag om de vakantiedrukte te vermijden.

Repertoire:
Klassieke koormuziek en koormuziek met roots uit culturen van de hele wereld, diverser dan divers. Ook een Frans chançon en een Nederlands lied zal niet ontbreken. Enige koorervaring is wenselijk, er wordt gewerkt met partituren,  bij twijfel informeer even bij  Ines. Voor de gevorderde zangers gaan er extra ingewikkelde stukken mee….

Over de locatie:
Viller ( in de buurt van Metz) , Noord-Frankrijk. Vijfeneenhalf uur rijden vanaf Utrecht.
Les Ateliers de Viller is een grote, recentelijk opgeknapte boerderij met een enorme moderne keuken, een grote tuin achter waar je naast zingen ook kunt kamperen, vuurtje stoken en andere onnutte zaken doen. Iedereen kan slapen in een twee- of éenpersoonskamer, of in een grotere kamer met meer als je wilt. Of in je tent. Het is een heel sfeervolle locatie met prachtige
wandelmogelijkheden en veel picknickweitjes. Bij mooi weer kan er ook in een naburig meertje gezwommen worden. Kijk op:  http://www.lesateliersdeviller.nl/

Kosten:
Het betreft een ‘sportieve low-budget-reis’: € 360,- per persoon. Dat is  incl. verblijf op basis van meerpersoonskamer of tent en incl.  kosten Ines + Hedwig (kok). Meerprijs 1-persoonskamer € 60,- (zeer beperkt beschikbaar). ’s Middags heb je vrij en kun je iets ondernemen. Daarbij komt nog je eten (de boodschappen bedragen w.s. rond de 70 euro) en de reis.
Het is fijn als je wilt car-poolen voor de reis; openbaar vervoer ter plekke is er niet.
Er wordt van iedereen hulp verwacht met koken en corveetjes.
Aan het eind hoeven we niet schoon te maken.
We zingen  ‘s morgens en ’s avonds. In overleg trekken we één dag uit om Metz of Nancy te bezoeken of die superlange wandeltocht te maken.

Opgeven? ga naar inschrijfformulier