Zang- en wandelweek Viller 14-21 augustus

Zang- en wandelweek Viller 2022  alleen nog plaats voor mannen

Aankomst zon. 14 augustus, vertrek zon. 21 augustus

Een week om prettig te zingen met elkaar, afgewisseld met samen koken, wandelingen maken en gewoon in de tuin genieten van de rust. Vrijdag- of zaterdagavond treden we op voor liefhebbers uit de omgeving. We vertrekken dit keer op zondag om de vakantiedrukte te vermijden.

Repertoire :

Klassieke koormuziek, enkele Nederlandstalige liedjes en koormuziek met roots uit culturen van de hele wereld, diverser dan divers. Enige koorervaring is wenselijk, er wordt gewerkt met partituren,  bij twijfel informeer even bij  Ines. Voor de gevorderde zangers gaan er extra ingewikkelde stukken mee….

Over de locatie:
Viller ( in de buurt van Metz) , Noord-Frankrijk.

Vijfeneenhalf uur rijden vanaf Utrecht.
Les Ateliers de Viller is een grote, recentelijk opgeknapte boerderij met een enorme moderne keuken, een grote tuin achter waar je naast zingen ook kunt kamperen, vuurtje stoken en andere onnutte zaken doen. Iedereen kan slapen in een twee- of éenpersoonskamer (niet meer beschikbaar),
of in een grotere kamer met meer als je wilt.
Of in je tent. Het is een heel sfeervolle locatie met prachtige
wandelmogelijkheden en veel picknickweitjes. Bij mooi weer kan er ook in een naburig meertje gezwommen worden.

Kijk op:  http://www.lesateliersdeviller.nl/

Kosten:
Nog steeds lukt het om dit een sportieve low-budget-reis te laten zijn: € 265,- per persoon incl. verblijf op basis van meerpersoonskamer of tent en kosten Ines. Meerprijs 1-persoonskamer € 30,- ( zeer beperkt beschikbaar ). Daarbij komt nog je eten (zelf samen koken) en de reis.
Het is fijn als je wilt car-poolen voor de reis; openbaar vervoer ter plekke is er niet.
Er wordt van iedereen hulp verwacht met koken en corveetjes.
Aan het eind hoeven we niet schoon te maken.
Er wordt ‘s morgens en ’s avonds gezongen. In overleg trekken we één dag uit om Metz of Nancy te bezoeken of die superlange wandeltocht te maken.

Opgeven? ga naar inschrijfformulier