Koren & ensembles


Songs & Strings Band
Doel: het zingen van popsongs met veel zangeressen en veel gitaristen m/v (stuk of 20 zangeressen en stuk of 10 gitaren)
Twee leiders: Ines Leijen, koordirigent,  voor de zanggroep, ook verantwoordelijk voor de arrangementen en Eric Kerns, gitarist en singer/songwriter, voor ‘the guitar army’ .
We zoeken nieuwe gitaristen! Kom kijken op de repetitie maandagavond. Locatie ‘de Oase’, onder station Zuilen. Mail voor meer info: info@inesleijen.nl

Utrecht Travel Singers (UTS) oftewel Utrechts Reiskoor

DSC04015Doel van dit koor is met wisselende samenstelling  zangreizen naar het buitenland te maken en ter plekke een culturele uitwisseling te hebben met de plaatselijke zangers en muzikanten. Dit variabele projectkoor maakte al culturele uitwisselingsreizen naar Macedonië, Armenië, Bulgarije, Georgië en …. Frankrijk. Recentste reis: Albanië , mei 2017.
Er is geen open inschrijving voor het UTS.
Voor meer informatie neem contact op met Ines.
Website: www.utrechttravelsingers.nl
En kijk eens op:   http://sloveniekoren.blogspot.com/

IMG_8763Voice-Male
Voice-male is een ‘regionaal algemeen’ koor, toegankelijk voor mannen van allerlei pluimage en zonder leeftijdsbeperking. De zangers komen uit Ede, Oosterbeek, Renswoude, Wageningen en natuurlijk uit Bennekom.
Voor meer informatie zie:  www.voicemale.nl

 

Port Betaald

Port Betaald is een Utrechts theatergezelschap en brengt in wisselende bezetting jaarlijks een productie ten tonele.
voor meer informatie: www.portbetaald.com