'Wereldmuziek'  projectenproject/workshopleider/ alles op een rij/ inschrijven / contact
  

Ines Leijen Muziekprodukties

'Wereldmuziek' projecten

Voor enthousiaste instrumentalisten en koorzangers m/v die er plezier in hebben om zich projectmatig in te zetten. 

Inschrijving gaat per project. Hoeveel keer er zal worden gerepeteerd is natuurlijk afhankelijk van het project. De repetitieavonden zullen over het algemeen op een vrijdagavond zijn in Utrecht. Telkens is de laatste datum een kleinschalige presentatie of uitvoering. 

Het instuderen vindt voornamelijk plaats tijdens de repetities, met uitzondering van de 'Ode aan Maarten van Roozendaal', hier wordt verwacht dat je thuis teksten uit je hoofd zult leren..... 

Bij alle workshops kun je ook nieuw repertoire verwachten.

Alle bladmuziek en teksten zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik tijdens deze workshops.

Per project zal worden bekeken wat er wordt verwacht van de leden. Wat er altijd van je wordt verwacht is jouw aanwezigheid op de repetitieavonden, éénmaal niet aanwezig zijn is geen probleem, maar weet je al van te voren dat je meerdere repetities niet aanwezig kunt zijn en je wilt toch graag meedoen met het project dan graag van te voren overleggen met Ines. Vanzelfsprekend ben je wel aanwezig bij de presentatie of het optreden. 

Presentatie zal ook aan bod komen. Denk aan hoe kom je over op het publiek met je houding en uitstraling maar ook met je kleding. Voor het optreden zal er ook worden bepaald wat voor soort kleding er zal worden gedragen, zodat dit goed overkomt op het publiek. Dit kan een kleurrijk accentje zijn. Maar wat altijd voorop staat is het plezier om samen te zingen.

naar menu

Armeens muziekproject

Nieuwe meerstemmige Armeense stukken, uitgevoerd met klein ensemble. Meerdere malen hebben we het Armeens Oratorium gedaan, maar dat gaan we deze keer niet doen maar wel andere mooie stukken.Weemoedige en ook vrolijke dansbare muziek uit dit cultureel zo rijke land.

De Armeense muziek kenmerkt zich door rijke, versierde melodielijnen ondersteund door interessante harmoniën. De meeslepende muziek treft niet alleen de Armeniërs in het hart, het laat geen mens onberoerd.

Voor wie bestemd?

Gemengd koor.

Voor het orkest zoeken we gevorderde strijkers, mandoline, akkordeon, blazers, percussie, kaval, tapan, darbuka, etc. 

Bladmuziek zal tijdens de repetities worden uitgereikt.

naar menu

Programma

Er zal worden gereperteerd van 20:00 - 22:30 in Muziekhuis XX!, Loevenhoutsedijk 301 (bij de 'rode brug'). Je kunt hier gemakkelijk met de fiets of de bus komen. Ook goed bereikbaar per auto, met gratis parkeerplaatsen vlakbij. 

Koor:
Repetities staan gepland op 7+14 maart, 4+11 april 2014. 

Orkest:
Repetities staan gepland op 28 maart (zonder koor), 11 april 2014. 

Slotavond is op vrijdag 18 april 2014. 

naar menu

De workshopleider

Ines Leijen heeft ruime ervaring in het omgaan met allerlei groepen, die vaak bestaan uit mensen met uiteenlopende  muzikale achtergronden. Na haar conservatoriumstudie is zij zowel in de   ‘klassieke’ als in de ‘lichte’ muziek actief. Zij is dirigente van o.a. een wereldmuziekkoor, een braziliaans koor, een Nederlandstalig popkoor en een reiskoor. Als muzikant speelt zij salsa, jazz en ‘gipsy’. En ze is muzikaal leider van een balkanorkest. Ook geeft zij cursussen en workshops o.a. voor Buitenkunst en de Stichting Volksmuziek Nederland. Haar workshops zijn doelgericht: de groep kan aan het eind een stuk muziek of een lied uitvoeren. De activering, het plezier en de onderlinge samenwerking zijn aspecten van het instuderen.  

naar menu

 
Alles op een rij

Repetities koor:     7+14 maart, 
                          4+11 april

Repetities orkest:  28 maart, 
                          11 april                          

Optreden 2014:     18 april in Utrecht/Amsterdam 

Kosten Armeens muziekproject: 
Koorzangers € 75,- 
Orkestleden  € 25,-

Inbegrepen: bladmuziek, kosten huur repetitieruimte, kosten dirigent en produktie.

Niet inbegrepen: Zwarte muziekmap, optreedkleding en drankjes.

Inschrijving, betaling en annulering: Na inschrijving krijg je een bevestiging van je aanmelding en eventuele aanvullende informatie.
Na de bevestiging maak je direct het volledige bedrag over, als de betaling is ontvangen is je inschrijving definitief.  
Bij annulering vóór de eerste repetitiedatum, om welke reden dan ook, wordt 25/10 euro in rekening gebracht of niet teruggestort. Bij annulering na de eerste repetitiedatum ben je het volledige bedrag verschuldigd. 
Bij onvoldoende deelnemers bestaat er de kans dat het project zal worden geannuleerd, natuurlijk krijg je dan het volledige bedrag wat je hebt betaald terug.

naar menu

Inschrijfformulier

 
 
 
 
 
Bijzonderheden:
 

 

naar menu

Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij:

Hettie Links : 06 - 29 23 17 20

Ines Leijen :  06 - 50 60 59 15

e-mail : muziekproject@euronet.nl

 

naar menu