Navida Nuestra in de Torenpleinkerk

Uitvoering Navidad Nuestra van Ariel Ramirez
6 januari
o.l.v. Ines Leijen
m.m.v.
solist/gitarist: Alvaro Pinto Lyon
percussie: Renato Freyggang
Repetities en uitvoering: Torenpleinkerk te Vleuten

Projectzangers gezocht voor dit geweldige muziekstuk!!!

Ariel Ramírezcomponeerde zijn bekendste werk, de “Misa Criolla” met gebruikmaking van de ritmes van de indianen en van de criollos (creolen), de nakomelingen van de diverse immigranten. Dit geldt ook voor zijn  kerstcantate: Navidad Nuestra.

Historicus Félix Luna schreef de teksten voor Navidad Nuestra. Hij situeert het kerstverhaal in Argentinië en gebruikt Argentijnse, soms inheemse, woorden, landschappen, feesten en producten. Meer informatie vind je op: http://www.argentijnsemuziek.info

 Voor de uitvoering van deze cantate hebben wij speciale muzikanten uitgenodigd: solist/gitarist Alvaro Pinto Lyon en Renato Freyggang, beide afkomstig uit Chili en enorm bedreven en inspirerend in deze muziekstijl.

Omdat de Cantorij bij nog twee diensten een funktie heeft zingen wij met Advent en Kerst repertoire wat we al kennen en/of makkelijke nieuwe liederen, zodat we ook tijd hebben om aan de Navidad Nuestra te repeteren. Je krijgt daar een speciale partituur voor en een oefen-CD.

Het zou fijn zijn wanneer de projectzangers meezingen,  ook met de Adventdienst en de Kerstnachtdienst, dan kunnen we alles tegelijk repeteren.  Ook als je af en toe niet kunt, ben je van harte welkom toch mee te doen.

Zangers die niet bij de Cantorij horen wordt een bijdrage gevraagd: € 30,-voor de repetities en € 13,- voor de partituur en oefen-CD.

Repetities op woensdagavond 20.15 uurTorenpleinkerk Schoolstraat 5, 3451 AA Vleuten

14, 21, 28 nov. (Adventsdienst 2 december 10.00 uur)12, 19, dec. (kerstnachtdienst 24edecember 22.00 uur)  (Kerstliedjes en Carols)
2 jan. Generale repetitie voor 6 januari
6 jan. Epifanie, met de Navidad Nuestra

 meld je aan bij Ines: info@inesleijen.nl (www.inesleijen.nl)