Koren & ensembles

P1040598Songs & Strings band
Doel: het zingen van ‘lekkere’ nummers met veel zangeressen en veel gitaristen m/v (stuk of 20 zangeressen en stuk of 10 gitaren)
Twee leiders: Ines Leijen, koordirigent,  voor de zanggroep, ook verantwoordelijk voor de arrangementen en Eric Kerns, gitarist en singer/songwriter, voor ‘the guitar army’ .

 

DSC03892Armenië 1

CASCADA
Repetities: vrijdagmiddag 15.00 – 17.00 uur in Buurthuis De Leeuw, Utrecht
Repertoire: warme wereldstukken uit Oost-Europa , d.w.z. Russisch, Oekraïens, Bulgaars, Macedonisch, Armeens, Georgisch en meer….

 

Furore DSC_3815
Ongeveer twintig vrouwen vormen het koor ‘Furore’ dat onder leiding van dirigent Ines Leijen zowel ‘klassieke-‘ als ‘wereldmuziek’ zingt.
Sinds 2006 repeteren wij twee-wekelijks in Utrecht. Zangdocent Marielle van der Pol werkt aan stemvorming en klankkwaliteit en Ines Leijen verzorgt het instuderen van liederen in uiteenlopende stijlperiodes, talen en culturen.
Voor informatie zie:  www.vrouwenkoorfurore.nl

Utrecht Travel Singers (UTS) oftewel Utrechts Reiskoor

DSC04015Doel van dit koor is met wisselende samenstelling  zangreizen naar het buitenland te maken en ter plekke een culturele uitwisseling te hebben met de plaatselijke zangers en muzikanten. Dit variabele projectkoor maakte al culturele uitwisselingsreizen naar Macedonië, Armenië, Bulgarije, Georgië en …. Frankrijk. Recentste reis: Albanië , mei 2017.
Er is geen open inschrijving voor het UTS.
Voor meer informatie neem contact op met Ines.
Website: www.utrechttravelsingers.nl
En kijk eens op:   http://sloveniekoren.blogspot.com/

ZumbaP1000906
Sinds maart 2010 is Ines Leijen dirigente van Zumba. Zumba is een Braziliaans vrouwenkoor in Utrecht. Het repertoire is zeer afwisselend en varieert van bruisende samba tot ingetogen ciranda, van zoete bossa nova tot stevige baião.Voor meer informatie zie:   www.braziliaans-koor-zumba.nl

IMG_8763Voice-male
Voice-male is een ‘regionaal algemeen’ koor, toegankelijk voor mannen van allerlei pluimage en zonder leeftijdsbeperking. De zangers komen uit Ede, Oosterbeek, Renswoude, Wageningen en natuurlijk uit Bennekom.
Voor meer informatie zie:  www.voicemale.nl

Port Betaald

Port Betaald is een Utrechts theatergezelschap en brengt in wisselende bezetting jaarlijks een productie ten tonele.
voor meer informatie: www.portbetaald.com